Select Page

Masažne sveće

Poptuno prirodne sveće za telo sa bazom pčelinjeg voska, ši butera, kokosovog i bademovog ulja sa aromama biljnih eteričnih ulja. Bez parabena, alkohola i boja. U 4 različite mirisne note (lavanda, limunska trava, geranijum i eukaliptus. Zapali se na 15ak minuta, nakon toga se ugasi sveća i odmah može da se nanosi direktno na kožu. Može se koristiti kao melem, na suve delove tela, čak i na lice, na ispucale krajeve kose. Proizvod je zdravstveno testiran na Institutu Jugoinspekt i za njega posedujemo sertifikat za zdravstvenu ispravnost i sertifikat za kvalitet proizvoda. Praktična posuda sa odlivkom zapremine 180 ml dovoljna je za 3 tretmana.

 

Lampe sveće

Lampa napravljena od kozmetičkog parafina, sa malom “tea light” svećom unutra koja može da se zameni. Pri paljenju sveće iznutra, lampa osvetljava prostor najrazličitijim motivima, što prostoriji ili samom događaju daje posebnu romantičnu i luksuznu notu. Idealna za spoljnu upotrebu, jer vetar ne dovodi do gašenja sveće.

Po želji, lampe izrađujemo i sa tekstom ili logom po želji.

Lampa je trajna, menja se samo sveća koja se stavlja unutra, bilo kojom drugom manjom svećom, uglavnom tea light. Pravimo ih od najrazličitijih prirodnih detalja, lišća, zimzelenog drveća, začinskog bilja, vinove loze, kafe… Svaka lampa je unikatna i jedinstvena. Po želji, lampe izrađujemo i sa tekstom ili logom po želji.

Dimenzije: visina 13 cm, prečnik 13 cm.

Prestige

Kada imate jasno definisan cilj, onda je Vaš uspeh zasigurno evidentan. Iz takvog jednog jasnog cilja nastale su Prestiž sveće. Reč je ručno pravljenim i farbanim drvenim kutijama u 4 različite dimenizije, koje su punjene palminim voskom, dvostrukom koncentracijom mirisnih biljnih ulja i drvenim fitiljima sa efektom pucketanja. Pravimo ih u tri boje. Tamno braon, zlatna i bakarna. U mogućnosti smo i da izgraviramo logo po Vašoj želji, sa jedne ili sve četiri strane ili na poklopcu.

Vrlo luksuzan poklon, kako privatni, tako i korporativni.

Dimnezije kutija:

Mala 1: 100x100x100mm, drveni poklopac, jedan drveni fitilj

Mala 2: 200x100x80mm, dva drvena fitilja

Srednja: 300x100x80mm, tri drvena fitilja

Velika: 400x100x80mm, četiri drvena fitilja

Ra sveće

Naš prvi podbrend. Ra. Bog Sunca. Moćne sveće za čiji nastanak je muškarac bio inspiracija. Muškarac džentlmen. Nije tajna da su muškarci veći potrošači sveća od žena, verovali ili ne. Zato smo Ra kolekciju napravili kao idealan poklon za njih. Luksuzne čaše ručno punjene blendom sojinog i pčelinjeg voska (30%/70%), bez dodatih boja u dve mirisne note (kupina-menta & beli čaj, đumbir i ruzmarin) sa dvostrukim drvenim fitiljem sa efektom pucketanja. Sve to pažljivo spakovano u rustičnu kutiju od recikliranog kartona sa opisom i uputstvom na srpskom i engleskom kao i jedinstvenom karticom za posvetu.

Mega sveće

Za sve vas sa istančanim ukusom za detalje, pravimo cveće velikih formata. Pogodne su za stambene prostore podjednako kao i za ugostiteljske objekte ili poslovne prostorije. Napravljene od najkvalitetnijeg parafina iz kozmetičke indrustije sa pamučnim fitiljima, sa dnom obloženim filcom adekvatne debljine da nesmetano mogu da stoje na bilo kojoj površini, a da pritom ne ostavljaju nikakav trag. Obzirom da su visokokvalitetne sveće, nije potrebo da stoje ni u kakvim posebnim svećnjacima i sl.

Ukoliko želite da ovakve sveće koristite samo kao trenutnu dekoraciju neke proslave ili snimanja ili fotografisanja, u mogućnosti smo da Vam ponudimo i iznajmljivanje istih. Za dodatne informacije nam možete pisati ili nas pozvati.

Pored dole pomenutih dimenzija, pravimo ih i u dimenzijama na osnovu Vaših potreba.

Cilindar: prečnik 10 cm, visina 50 cm, jedan fitilj

Cilinar: prečnik 15 cm, visina 30 cm, 3 fitilja

Cilindar: prečnik 15 cm, visina 50 cm, 3 fitilja

Cilindar: prečnik 15 cm, visina 70 cm, 3 fitilja

Cilindar: prečnik 15 cm, visina 100 cm, 3 fitilja

Cilindar: prečnik 20 cm, visina 30 cm, 5 fitilja

Cilindar: prečnik 20 cm, visina 50 cm, 5 fitilja

Piramide i diskovi

Piramide i diskovi su naše prve sveće. Sa njima smo učili i razvijali se. Sada spadaju u Lux kategoriju sveća, jer su nesvakidašnje i atraktivne. Standardna kombinacija u kojoj ih pravimo jeste rustična zaltno-bakarna boja sa efektom mermera, ali ih možemo praviti i u bojama po izboru. Sveće su napravljene izutetno kvalitetnim materijalima, pri čemu sa sigurnošću tvrdimo da, iako su specifičnog oblika, ukoliko se pravilno koriste, neće cureti.

Mala piramida: visina 10 cm, stranice 6.5 cm, pamučni fitilj, dužina gorenja 12h

Velika piramida: visina 22 cm, stranice 6 cm, pamučni fitilj, dužina gorenja 22h

Mali disk: visina 10 cm, širina 12.5 cm, debljina 4 cm, dužina gorenja 10h

Veliki disk: visina 15 cm, širina 16 cm, debljina 4 cm, dućina gorenja 20h