Uveliko se približava sezona svadbi… Kod nas je još uvek aktuelan trend „ima vremena“, pa se nekako sve ostavi za poslednji čas… kad god on bio…
Dekoracija prostora u kom se proslavlja svadba je jedan od važnih „detalja“ tog velikog dana. Hvala današnjici da postoje ljudi koji se time profesionalno bave. Uvek ima nas koji bismo želeli da sve odradimo sami… naravno… i nas koji imamo pregršt ideja i saveta kako to drugi da nam odrade.

Nemam iskustvo u dekorisanju prostora kada je u pitanju cveće, fenjeri, drveće, mašne, čipke, ogledala, tanjiri itd… ali iz mog skromnog, uskoro petogodišnjeg iskustva, ono što mogu sigurno da potvrdim, jeste da je sveća, ma koliko cveća i ma kakvo ono bilo, i ma kakvu dekoraciju imali na svom venčanju, neizostavni deo iste. Kada padne mrak, i svetla se pogase, cveće neće svetleti… Ono što poseban efekat daje, jesu sveće. Što ih je više, to bolje.. naravno. Što više naših, to najbolje… naravno.

U zavisnosti od želja i ukusa, sveće raznih boja se mogu uklapati u ostatak dekoracije. Moja topla preporuka su bele sveće koje se uklapaju u sve moguće teme i sve moguće boje… Jer, kada se ugasi svetlo, a upale sveće ono što se zaista vidi je efekat samog plamena… Boja sveće tada više nije važna, a nije baš ni vidljiva… Bela sveća je ujedno elegantna i urbana. Nežna i moćna.

No, o ukusima ne treba raspravljati. Mi smo tu da napravimo sveću u boju kakvu ste zamislile, drage naše buduće mlade. Ukoliko imate bilo kakva pitanja ili želite preporuke dekoratera, pišite nam, rado ćemo preporučiti.