Kako je na vas uticala izolacija u ovo virusno doba?

Da li ste se posvetili nekim aktivnostima za koje ranije niste imali vremena? Ili ste ipak samo odmarali? Ili ste radili i više nego obično?

Ono što sam primetila gledajući razne objave na društvenim mrežama, mnogi od vas, naročito ženska populacija, posvetili su se uređenju i i sređivanju doma.

Sveće su jako podcenjene kada je u pitanju uređenje doma. Da, kada se svetla ugase one osvetljavaju. Da, ako nabavite prave, one mogu mirisati na raj. Ali, one takođe stvaraju romantiku i opuštajući etos. Bez obzira gde se odlučite da koristite sveće, one će stvoriti toplije, ugodnije okruženje, ne samo za goste, već i za vas! Skupite ih, koristite razne visine, koristite razne mirise, I nabavite nekoliko elegantnih držača za sveće … ali još važnije, radite sve to kroz zabavu.

Evo nekoliko saveta kada su u pitanju sveće i njihov uticaj na uređenje enterijera

Poređajte ih po sobi da napravite romantičnu večeru, koristite boje i oblike kako bi se slagali sa savremenim ili vintage dizajnom vaše kuhinje ili trpezarije, koristite ih u središnjem delu vašeg stola za večeru.

Skupite ih u ćošak i održavajte vašu kupaonicu svežom. Upotrebite svetle boje da dodate malo stila jednobojnom kupatilu ili ih uskladite sa zidovima, opustite se u kadi uz zapaljenu sveću. Otpustite negativne misli i dozvolite da vas plamen sveće odvede u pravi mali raj.

I za kraj, vrhunski romantični (a ponekad i seksi) dodir, sveće sa sobom nose u spavaćim sobama. Stavite ih na noćni stočić, prozor ili pod, da biste stvorili topli, noćni sjaj. One dodaju malo ćudljivosti i privlačnosti starinskim, pa čak i najsavremenijim i najmodernijim spavaćim sobama.

Dekoracija enterijera, Lumika Candles