Select Page

Cilindri

Cilindar ili valjak sveće su najzastupljeniji i najprodavaniji oblik sveća. Spadaju u kategoriju samostojećih sveća. Pravimo ih u 18 različitih dimenzija i u bojama po vašem izboru, glatke ili rustične, kao i zlatne, srebrne i bakarne. Mirišljave ili nemirišljave. Standardne dimenzije, najpogodnije za dekoracije raznih vrsta proslava,sa specifikacijama koje pravimo su sledeće:

Prečnik 7 cm, visina 6 cm, dužina gorenja app 35h

Prečnik 7 cm, visina 8 cm, dužina gorenja app 40h

Prečnik 7 cm, visina 10 cm, dužina gorenja app 50h

Prečnik 7 cm, visina 12 cm, dužina gorenja app 55h

Prečnik 7 cm, visina 15 cm, dužina gorenja app 65h

Prečnik 7 cm, visina 20 cm, dužina gorenja app 75h

Prečnik 7 cm, visina 25 cm, dužina gorenja app 85h

Prečnik 7 cm, visina 30 cm, dužina gorenja app 95h

Za veće dimenzije pogledajte deo Lux sveća.

Četvrtaste sveće

Za ljubitelje arhitekture i pravilnih linija i oblika pravi izbor su naše četvrtaste sveće. Napravljene od najkvalitetnije vrste parafina sa fitiljem od 100% pamuka, potpuno će promeniti izgled vašeg omiljenog kutka ili upotpuniti dekoraciju koju ste zamislili. Kao i ostale sveće i njih pravimo u boji po izboru, glatke ili rustične, mirišljave ili nemirišljave. Dimenzije koje imamo u ponudi su:

6x6x6x6 cm, dužina gorenja 25h

6x6x6x10 cm, dužina gorenja 35h

6x6x6x12 cm, dužina gorenja 42h

6x6x6x15 cm, dužina gorenja 55h

6x6x6x22 cm, dužina gorenja 80h

Okrugle sveće

Bezvremenske i najelegantnije sveće su upravo okrugle sveće. Njihov pravilan loptasti oblik nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Ukoliko želite da vaša dekoracija bude izuzetno elegantna, onda su ovo prave sveće za vas. Pravimo ih u boji po izboru, kao i zlatne, srebrne, bakarne, sa štrasom, glatke ili rustične, u 4 dimenzije. Ne cure, u imaju savršen plamen.

Prečnik 6.5cm, dužina gorenja 25h

Prečnik 8cm, dužina gorenja 32h

Prečnik 10cm dužina gorenja 40h

Prečnik 12 cm, dužina gorenja 50h

Plutajuće sveće

Kao što i sam naziv govori, u pitanju su sveće koje plutaju po vodi. Jako lepo izgledaju i najčešće se koriste za dekoracije venčanja. Pravimo ih u boji po izboru, mirišljave ili nemirišljave i nekoliko razlučitih oblika i dimenzija.
List: visina 2.5cm, širina 4.5 cm, dužina gorenja 4h
Šestougao: visina 2 cm, širina 4.5 cm, dužina gorenja 4h
Malo srce: visina 2 cm, širina 4.5 cm, dužina gorenja 4h
Veliko srce: visina 2.7 cm, širina 6 cm, dužina gorenja 8h
Konusne: visina 3.5 cm, prečnik 7 cm, dužina gorenja 10h
Okrugle: visina 3 cm, prečnik 5 cm, dužina gorenja 10h

Savet: Sipajte vodu u providnu činiju, ofarbajate je u boju koju želite (bojama za kolače, ili mastilom iz hemijske), stavite plutajuće sveće (jednu ili više), upalite sveće i uživajte!

Salonske sveće

Salonske sveće najtradicionalnije i prve sveće koje su nastale.  Koriste se isključivo sa svećnjacima i često se mogu videti kao dekoracija stolova na venčanjima ili nekim drugim proslavama u svećnjacima sa 3 ili 5 krakova. Kod ove vrste sveća posebno je važno da ne cure prilikom gorenja. Mi za naše salonske sveće garantujemo da uz pravilnu upotrebu neće cureti ni malo. Pravimo ih u 3 dimenzije.

Konusne: visina 25 cm, donji prečnik oko 2cm, dužina gorenja 10h, u boji po izboru

Ravne (ravan vrh): visina 20 cm, donji prečnik 2.3cm, dužina gorenja 8h, u boji po izboru

Ravne (ravan vrh): visina 30 cm, donji prečnik 2.3cm, dužina gorenja 20h, u boji po izboru

Sveće sa logom

Sve popularnije među korporativnim poklonima su upravo Lumika sveće sa logom. U ponudi imamo sveće na kojima posebnom metodom utiskujemo željeni logo ili bilo koju drugu sveću iz našeg asortimana sa dodatnom štampom loga koja se kači na pakovanje. Sve sveće su upakovane u providnu foliju sa adekvatnom mašnicom i deklaracijom. Dimenzije za ove svrhe mogu biti bilo koje iz našeg asortimana, a najčešće su sledeće:

Cilindar sveća prečnika 4.5 cm, visine 5 cm, dužina gorenja 12h

Cilindar sveća prečnika 7 cm, visine 6 cm, dužina gorenja 40h

Cilindar sveća prečnika 7 cm, visine 10 cm, dužina gorenja 75h

Cilindar sveća prečnika 7 cm, visine 15 cm, dužina gorenja 115h

Poklon sveće

Poklon sveće su namenjene svima vama koji želite da svoje goste obradujete malim znakom pažnje. U ponudi imamo dve opcije kada je reč o dimenzijama i oblicima, a dizajn radimo u skladu sa vašim željama. Ove sveće su vrlo popularne kod izbora budućih mlada, a sve više se koriste i kao korporativni promo materijal, jer se mogu napraviti i sa logom firme. Možemo ih kombinovati i sa dizajnom pozivnica.

Valjak sveća: prečnik 4.5 cm, visina 5 cm, dužina gorenja 12h, bela boja, miris po izboru

Teglica: 30 ml, poklopci u crnoj, srebrnoj, zlatnoj, crvenoj i zelenoj boji, miris i boja voska po izboru, punjene prirodnim palminim voskom, dužina gorenja 6h