Isporuka i plaćanje

Lumika Candles proizvodi naručeni / kupljeni preko internet prodavnice www.lumika.rs mogu se platiti kada se isporuče na adresu kupca (pouzećem).

Srbija:

Od momenta poručivanja proizvoda putem web prodavnice, Prodavac se obavezuje da će porudžbinu poslati u roku od 3 radna dana, uz moguća odstupanja od navedenog roka, pri čemu se obavezuje da Kupca obavesti o promeni. Dostava se vrši putem kurirske službe Pošte Srbije PostEkpress na celoj teritoriji Srbije, putem „Dostave sledećeg dana do 12 sati“. ili „Dostava narednog dana do 19:00“ Kupac će dobiti broj za praćenje, tako da svoju narudžbinu može „pratiti i ući u trag“ bilo kada. Za praćenje, sledite vezu. Ako kupac želi da mu se roba isporuči na drugi način (ličnim preuzimanjem ili upotrebom druge kurirske službe), neophodno je o tome obavestiti prodavca putem e-pošte.

Troškovi isporuke:

U slučaju korišćenja usluga PostExpress-a ili druge kurirske službe, troškove isporuke na adresu snosi Kupac.

Kada se kupac odluči za plaćanje dostavom, troškove isporuke naplaćivaće PostEkpress (ili druge kurirske usluge) prema važećem cenovniku i uvećavaće se za naknadu za prenos pošiljke za plaćanje dostavom i prenos novca na račun Prodavca.

Važeći PostEkpress cenovnik Pošte Srbije pogledajte ovde.

Od trenutka preuzimanja pošiljke od strane kurirske službe, punu odgovornost preuzima dostavna služba, a Prodavac će biti izuzet od odgovornosti u vezi sa eventualnim odloženim pošiljkama, vremenom isporuke pošiljke i oštećenjima pošiljki nastalim tokom transporta.