Select Page

Napravi sam

Piši – briši

Piši-briši sveće su potpuno prirodne i ručno punjene sveće u čaši koje na sebi kao originalan simbol imaju crnu tablu za pisanje poruka kredom. Uz svaku kupljenu sveću na poklon se dobija paketić kreda u različitim bojama i trouglasti sunđerčić za brisanje.

Na tabli je moguće pisati i brisati neograničen broj puta. Moguća je i izrada tabli i obliku po želji.Čaše su punjene prirodnim palminim voskom i mirisima biljnog porekla. Fitilje je od 100% pamuka.

Zapremina čaše 220 g, dužina gorenja 50h

Sveće sa textom

Sveće na kojima radimo tekst po Vašem izboru. Mogu biti u čaši, tegli sa poklopcem, na cilindar ili četvrtastoj sveći, u dimenziji koju izaberete iz našeg asortimana. Savršen poklon sa savršenom porukom koju možete sami kreirati.

Cilindar i četvrtaste sveće su pravljene od najkvalitetnijeg parafina koji se koristi u kozemtičkoj industriji i pamučnim fitiljima firme Wedo, koja je ujedno i najbolji proizvođač fitilja u svetu. Sveće u čašama i teglicama su ručno punjene prirodnim palminim voskom i pamučnim fitiljem. Sve naše sveće su adekovatno upakovane uz deklaraciju i uputstvo, spremne za dalju upotrebu ili poklon.

Za dodatne informacije i pitanja, pišite nam, ili nas pozovite.